Garmin

Garmin Epix Sapphire

€ 999,95 € 849,95
Kies je maat
 

Alles over de Garmin Epix Sapphire

De Garmin Epix sapphire heeft een robuust ontwerp en het roestvrijstalen design is temperatuur, schok- en waterbestendig. Via Garmin Pay betaal je contactloos en oproepen, e-mails en appjes ontvang je als je jouw smartphone koppelt aan het hardloophorloge. Doordat je je hartslag, slaap en stressniveau meet, weet je precies wanneer je kunt lopen en beter een rustdag in kunt lassen.

De VO2max geeft het maximale zuurstofopnamevermogen weer (milliliter per kilo per minuut), zodat je een goede indicatie krijgt van je prestatievermogen. Door de vooraf geladen activiteitenprofielen van de Fenix Epix Sapphire kies je uit onder meer golfen, piste- en off-piste skiën, roeien, wandelen, fietsen, hardlopen, zwemmen en trailrunning.

Met de ClimbPro klimplanner bekijk je real-time informatie over huidige en komende klimtochten, zoals hoogtewinst, afstand en hellingshoek. Door de wereldwijde navigatiesatellietsystemen weet je zeker dat je na iedere training de weg weer naar huis vindt als GPS dit niet voor je kan. Met de hoogtemeter voor hoogtegegevens, barometer voor het weer, een drie-assig, elektronisch kompas en ABC-sensoren navigeer je met de Epix over alle trails.

De Garmin Fenix Epix Sapphire heeft een lange batterijduur. De smartwatch gaat tot wel 16 dagen mee in smartwatch mode en 42 uur in GPS mode. Dankzij het gebruikte Power Sapphire is de smartwatch nog beter beschermt en heeft het een exclusievere look. Deze smartwatch heeft ook een ingebouwde zaklamp optie om je de weg te leiden in donkere omstandigheden, ideaal tijdens trails in de late uren of waar weinig licht is.

Kenmerken en voordelen
- Touchscreen + Buttons
- Zaklamp functie
- Polshartslagmeting1 en Pulse Ox2 sensoren geven inzicht in je fitnessactiviteiten
- VO2max
- Contactloos betalen met Garmin Pay
- Levensduur batterij: Maximaal 16 dagen in smartwatch-modus: 42 uur in GPS-modus
- Waterbestendig tot 100 meter
- Afmeting behuizing (lxbxh): 47 x 47 x 14,7 mm
- Geschikt voor polsen met een omtrek van 125-208 mm
- Gewicht: 80 gram
- Power Sapphire

Reviews (1)

Garmin Epix Sapphire
10,0 Algemene beoordeling van ”Garmin Epix Sapphire“ 10,0 gebasseerd op 1 reviews
  • 5 1
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
”Garmin Epix gen 2 Sapphire is geweldig“
Door Manuel op 21/10/2022
Ik heb Epix Sapphire als opvolger van mijn Forerunner 645. Wat een fantastisch mooi horloge is dit. Wat mij betreft overklast hij zelfs het scherm van de Apple Watch 7. Hij is niet alleen duurder dan de Forerunner series, maar voelt kwalitatief ook veel exclusiever aan tot en met het indrukken van de knoppen, die ik door het touchscreen al snel steeds minder ben gaan gebruiken. Door de hoge schermresolutie kan je 8 velden weergeven waardoor ik tijdens mijn runs alles wat ik wil weten in één oogopslag kan zien. Mijn eerste ervaring is dat de locatiebepaling dankzij multi-band GPS echt veel nauwkeuriger is waardoor je er ook iets aan hebt als je op tempo wilt lopen. De gedetailleerde kaarten zien er niet alleen heel mooi uit maar ik heb hiermee ook voor het eerst een nieuwe route hardgelopen aan de hand van de navigatie instructies van mijn horloge. Alles zit gewoon heel goed en doordacht in elkaar. Een echte aanrader.