On

On Cloudboom Echo Dames

€ 249,95 € 124,00
Kies je maat
 

Alles over de On Cloudboom Echo Dames

Loop sneller dan ooit met de neutrale On Cloudboom Echo voor dames. Dit model is alles wat je nodig hebt voor het lopen van wedstrijden. Dankzij de dubbele CloudTec®-demping profiteer je van een perfecte pasvorm en veel loopcomfort op lange afstanden.

Het merk heeft voor de Cloudboom voor het eerst een laag Cloud-elementen boven het Speedboard ™ geplaatst. Deze update zorgt voor een unieke nieuwe dubbele laag CloudTec® in Helion-superfoam. Ook zorgt de bovenste laag Clouds voor een adaptieve pasvorm.

Dankzij de explosieve combinatie van carbON en TPE is de ON Cloudboom efficiënt over lange afstanden. De extreme rocker-vorm optimaliseert de rolbeweging voor nog meer voortstuwingsvermogen.

Daarnaast zorgt de enkele laag technisch mesh voor een laag gewicht en maximaal ademend vermogen. De versterkte delen zorgen voor extra ondersteuning van de voorvoet, omdat de voeten tegen het einde van de race vermoeid raken.
De Cloudboom Echo heeft meer demping, meer energie teruggave en meer snelheid dan de normale Cloudboom. Daarnaast is de Echo nog iets lichter, 225g -> 220g, dan de normale cloudboom.

Kenmerken en voordelen
- Neutrale hardloopschoen
- CloudTec®-demping
- Helion-superfoam
- Carbonplaat
- Technisch mesh

Reviews (0)

On Cloudboom Echo Dames
0,0 Algemene beoordeling van ”On Cloudboom Echo Dames“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel