Nike

Nike Rival Fly 3 Men

€ 99,95 € 59,00
Kies je maat
 

Alles over de Nike Rival Fly 3 Men

De Nike Air Zoom Rival Fly 3 voor heren is een neutrale hardloopschoen, gemaakt voor snelheid en lange afstanden. Dit model leent zich perfect voor zowel snelle trainingen als reces en biedt comfortabele omsluiting. Hierdoor blijven je voeten goed op de juiste plek.

Voor de Air Zoom Rival Fly 3 heeft Nike een zachtere versie van Cushlon foam gebruikt. Je profiteert hierdoor van een betere demping dan zijn voorganger. Samen met de Air Zoom unit onder de voorvoet zorgt dit voor een responsieve, veerkrachtige ervaring.

De vernieuwde veters zijn geïntegreerd met het middenvoetgedeelte voor omsluiting en het stevige design is slijtvast waar je het nodig hebt.

Kenmerken en voordelen
- Neutrale hardloopschoen
- Bovenwerk van mesh
- Slijtvast rubber langs de buitenzool
- Skins bij de neus zorgen voor extra slijtvastheid

Reviews (1)

Nike Rival Fly 3 Men
10,0 Algemene beoordeling van ”Nike Rival Fly 3 Men“ 10,0 gebasseerd op 1 reviews
  • 5 1
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
”Best goeie schoenen“
Door Titasti op 09/03/2023
Ik vind deze schoenen persoonlijk oké. De Nike technologie is best goed maar aangezien er nu al betere Nike loop schoenen zijn is het niet meer zo fantastisch. Mijn voeten zitten er heel comfortabel in en de zool is ook heel zacht. Het zijn zeker goeie loopschoenen als je niet te veel wilt betalen aangezien sommige Nike schoenen 299€ zijn. Maar ik raad ze zeker aan
Maattabel