Nike

Nike Invincible 2 Men

1 beoordeling
Nike Invincible 2 Men
 
Alles over dit product

Alles over de Nike Invincible 2 Men

De Nike ZoomX Invincible Run FK 2 voor heren is een neutrale hardloopschoen, gemaakt voor het lopen van lange afstanden. Het lichtgewicht en responsief schuim voelt comfortabel aan en helpt bij elke stap energie te leveren.

Het Nike ZoomX-schuim is responsief en lichtgewicht, waardoor je meer veerkracht hebt bij elke stap. Het schuim heeft de vorm van een rocker en biedt ondersteuning voor de 3 fasen van de pas van een hardloper. Het biedt flexibiliteit wanneer je voet van de grond komt, een soepele rit wanneer je voet naar voren beweegt en demping bij grondcontact.

Daarnaast bestaat het Flyknit-bovenwerk uit speciale zones met ademend vermogen waar je voet het meest opwarmt. Het is sterk en duurzaam, zodat uw voet bij elke kilometer veilig blijft. De buitenzool met wafelpatroon is gemaakt met behulp van door de renners geïnformeerde gegevens voor grip waar je die nodig hebt. Het paneel bij de hiel is ingebed in de Flyknit en biedt ondersteuning en stabiliteit.

Kenmerken en voordelen
- Neutrale hardloopschoen
- Een paneel bij de hiel is ingebed in de Flyknit en biedt ondersteuning en stabiliteit
- De kraag is gedempt voor een zacht, comfortabel gevoel
- Nike ZoomX-schuim
Kenmerken
Reviews (1) 10.0

Reviews (1)

Nike Invincible 2 Men
10.0 Algemene beoordeling van ”Nike Invincible 2 Men“ 10.0 gebasseerd op 1 reviews
  • 5 1
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
”Nog nooit zoiets gevoeld.“
Door Has87 op 20/09/2021
Ik weet niet hoe ik dit het beste kan beschrijven. Heb verschillende modellen asics gedragen en new balance geprobeerd. Ook van nike heb ik vomero, structure en Pegasus geprobeerd. Deze nikes zijn echt van een andere orde lijkt wel. Ze zijn denk ik alleen minder geschikt om op hoge snelheid te rennen. Voor rustig hardlopen, lange afstanden of een wandeling zijn ze subliem
Maattabel