On

On Cloud X Women

1 beoordeling
On Cloud X Women
 
Alles over dit product

Alles over de On Cloud X Women

De ON Cloud X voor dames is ontwikkeld voor neutrale loopsters en is verfijnd volgens de specificaties van multifunctionele atleten. Hierdoor verbetert de Cloud X alle sterke punten van zijn voorganger en de hardloopschoen is duurzamer.

Deze krachtpatser gaat geen uitdaging uit de weg, of je nu loopt op de band in de sportschool of op geasfalteerde paden. Je profiteert van meer stabiliteit, veiligheid en ondersteuning dankzij de dikkere, bredere onderkant. Daarnaast zijn de CloudTec®-elementen in de buitenzool met HeliON ™ -superfoam versterkt, wat zorgt voor demping zonder compromissen in een hardloopschoen die constant reageert.

Je voeten blijven stevig op de juiste plek tijdens dynamische zijwaartse bewegingen. Ook is de hielkap voorzien van voorgevormde kussentjes. Deze vernieuwde hielkap zorgt niet alleen voor een discrete look, maar ook voor superieure grip. De ON Cloud X is sterk en flexibele op de juiste plekken en de upper van mesh heeft een functiegericht weefpatroON voor meer duurzaamheid. Ook ben je zeker van een irritatievrije pasvorm dankzij de geïntegreerd Cloud X-tong.

Kenmerken en voordelen
- Neutrale hardloopschoen
- CloudTec®-elementen in de buitenzool
- HeliON ™ -superfoam
- Vernieuwde hielkap met voorgevormde kussentjes
- Mesh upper met functiegericht weefpatroon
- Irritatievrije pasvorm dankzij de geïntegreerd Cloud X-tong
- Heel Drop: 6 mm
- Gewicht: 195 gram
Kenmerken
Reviews (1) 10.0

Reviews (1)

On Cloud X Women
10.0 Algemene beoordeling van ”On Cloud X Women“ 10.0 gebasseerd op 1 reviews
  • 5 1
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
”Zeker aan te raden!“
Door Femke op 14/10/2022
Deze schoenen zijn geweldig! Erg comfortabel en licht van gewicht tijdens het hardlopen. Ik krijg haast het gevoel dat ik ze niet eens draag.
Maattabel