Garmin

Garmin Fenix 7S

Garmin Fenix 7S
 
Alles over dit product

Alles over de Garmin Fenix 7S

De Garmin Fenix 7S heeft een robuust ontwerp en het roestvrijstalen design is temperatuur, schok- en waterbestendig. Via Garmin Pay betaal je contactloos en oproepen, e-mails en appjes ontvang je als je jouw smartphone koppelt aan het hardloophorloge. Doordat je je hartslag, slaap en stressniveau meet, weet je precies wanneer je kunt lopen en beter een rustdag in kunt lassen.

De VO2max geeft het maximale zuurstofopnamevermogen weer (milliliter per kilo per minuut), zodat je een goede indicatie krijgt van je prestatievermogen. Door de vooraf geladen activiteitenprofielen van de Fenix 7S kies je uit onder meer golfen, piste- en off-piste skiën, roeien, wandelen, fietsen, hardlopen, zwemmen en trailrunning.

Met de ClimbPro klimplanner bekijk je real-time informatie over huidige en komende klimtochten, zoals hoogtewinst, afstand en hellingshoek. Door de wereldwijde navigatiesatellietsystemen weet je zeker dat je na iedere training de weg weer naar huis vindt als GPS dit niet voor je kan. Met de hoogtemeter voor hoogtegegevens, barometer voor het weer, een drie-assig, elektronisch kompas en ABC-sensoren navigeer je met de Fenix 7S over alle trails.

Kenmerken en voordelen
- Touchscreen + Buttons
- Polshartslagmeting1 en Pulse Ox2 sensoren geven inzicht in je fitnessactiviteiten
- VO2max
- Contactloos betalen met Garmin Pay
- Levensduur batterij: Maximaal 18 dagen in smartwatch-modus: 57 uur in GPS-modus
- Waterbestendig tot 100 meter
- Afmeting behuizing (lxbxh): 42 x 42 x 14,7 mm
- Geschikt voor polsen met een omtrek van 125-208 mm
- Gewicht: 80 gram
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Garmin Fenix 7S
0.0 Algemene beoordeling van ”Garmin Fenix 7S“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0